Hoe geef je één of meerdere bedrijven toegang tot een abonnement?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe geef je één of meerdere bedrijven toegang tot een abonnement?" in de video:

Hoe geef je één of meerdere bedrijven toegang tot een abonnement?

Of lees hier het antwoord:

Maak een nieuw abonnement aan of zoek een abonnement op om aan te passen.

In het blok Abonnementsbedrijven zie je het bedrijf/de bedrijven staan die toegang hebben tot dit abonnement. Om hier een bedrijf aan toe te voegen klik je rechtsboven in de blok op Bedrijf aan abonnement toevoegen.

Screenshot 2020-04-15 at 15.23.40

Kies bij Bedrijf in de dropdown-lijst het bedrijf dat je wil toevoegen aan het abonnement en klik vervolgens op Opslaan.

Screenshot 2020-04-15 at 15.24.22

Het scherm ververst automatisch en je verandering is opgeslagen. Je ziet nu in het overzicht van het abonnement het bedrijf staan dat je zojuist hebt toegevoegd. Wil je meerdere bedrijven toevoegen? Herhaal bovenstaande stappen dan voor elk bedrijf.

Screenshot 2020-04-15 at 15.24.57