Hoe geef je een gebruiker een nieuw wachtwoord?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe geef je een gebruiker een nieuw wachtwoord?" in deze video:

Hoe geef je een gebruiker een nieuw wachtwoord

Of lees hier het antwoord:

Maakt jouw organisatie gebruik van een portal waar de gebruiker kan inloggen om een reservering te maken? En weet de gebruiker zijn/haar wachtwoord niet meer? Dan kun je hier lezen hoe je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

Ga naar Medewerkers → Gebruikers en zoek via de zoekbalk de desbetreffende persoon op.

medewerkers-gebruikers-1

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de persoon en klik op Bewerken.

Screenshot 2020-04-16 at 12.01.19

Vul bij het veld Wachtwoord een nieuw wachtwoord in (let op: hoofdlettergevoelig) en klik vervolgens onderin op Opslaan. Het oude wachtwoord van de gebruiker is nu vervangen door het zojuist ingevulde wachtwoord.

Laat de gebruiker weten wat het nieuwe wachtwoord is. Vergeet ook niet de gebruiker te vragen om na het inloggen met het nieuwe wachtwoord zelf het wachtwoord in de portal aan te passen.

Screenshot 2020-04-16 at 12.04.38