Hoe koppel je een abonnement aan een gebruiker?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe koppel je een abonnement aan een gebruiker?" in deze video:

Hoe koppel je een abonnement aan een gebruiker?

Of lees hier het antwoord:

Om de gebruikers in te zien, ga naar MedewerkersGebruikers

medewerkers-gebruikers-4

Zoek middels de zoekbalk de juiste gebruiker op. Klik op de rechtermuisknop en selecteer vervolgens Abonnement toewijzen

abo toewijzen-2

De gebruiker is onder een bedrijf aangemaakt. Bij het toewijzen van een abonnement zijn dan ook alleen de abonnementen van het betreffende bedrijf te zien. Klik hier om te lezen hoe je een bedrijf aan een abonnement toevoegt.

Selecteer in het volgende scherm het abonnement dat gekoppeld moet worden (indien aanwezig ook het overflow abonnement). Heb je meer dan 1 abonnement aangevinkt, geef dan bij Prioriteit aan welk abonnement het primaire abonnement is, welke secundair etc. Het abonnement met de hoogste prioriteit (dus het primaire abonnement) krijgt het cijfer 0, het abonnement dat daarna moet worden gebruikt krijgt nummer 1, enz.

Klik, na het toewijzen van het abonnement/de abonnementen, op de knop Opslaan.

abbo beheren-1