Hoe koppel je een pas aan een bedrijf en/of een gebruiker?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe koppel je een pas aan een bedrijf en/of een gebruiker?" in deze video:

Hoe koppel ik een pas aan een bedrijf en of een gebruiker?

Of lees hier het antwoord:

Wanneer jouw organisatie gebruikmaakt van toegangspassen waarmee medewerkers de slagboom kunnen openen zal Toogethr Parking deze, in veel gevallen, klaarzetten in Parkres om gekoppeld te worden.

Ga naar AbonnementenBeheer access codes om een pas te koppelen.

beheer acces code

In het overzicht staan alle passen voor de locatie. Bij reeds gekoppelde passen is in de kolom Persoon te zien aan wie deze pas is gekoppeld. Alle passen worden geïmporteerd onder het bedrijf dat beheerder is van de locatie. Nog niet gekoppelde passen hebben geen waarden in de kolommen Uitgegeven aan bedrijf en Persoon.

pas koppelen

Allereerst wordt de pas aan het bedrijf gekoppeld. Klik met de rechtermuisknop op de betreffende pas, 1369 in dit voorbeeld, en selecteer Geef uit aan bedrijf.

Selecteer het relevante bedrijf in het dropdown menu onder Uitgegeven aan bedrijf. Klik vervolgens rechts bovenin het scherm op Bulkuitgifte om de pas aan het bedrijf te koppelen.

Vervolgens wordt de pas aan de gebruiker gekoppeld. Klik met de rechtermuisknop op de betreffende pas en selecteer Bewerken.

Selecteer in het dropdown menu bij Boeker de betreffende parkeerder en klik vervolgens rechtsboven op Opslaan.

De pas is nu gekoppeld en kan direct gebruikt worden.

demo boeker