Hoe maak ik een rit aan?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe maak ik een rit aan?" in deze video:

Hoe maak ik een rit aan?

Of lees het antwoord hier:

Een rit inplannen is super easy!

13

1. Tik op "Rit toevoegen" in het "Ritten" scherm;
  2. Vul de vertrek- en aankomstlocatie van je rit in. Vul bij voorkeur het gehele adres in;
  3. Vul een tijd in en kies of dit de aankomst- of vertrektijd is (bijvoorbeeld vertrekken om 9:00 of aankomen om 9:00);
  4. Bevestig je rit door op "Rit toevoegen" te tikken. Je hebt nu je rit aangemaakt, hij staat nu in het systeem en er wordt gezocht naar suggesties met wie je kunt samen rijden. Wanneer er een suggestie is gevonden, dan krijg je hier een melding van.

Wil je je rit specifieker invullen? Dan kun je na het tikken op "Rit toevoegen" nog de volgende zaken aanpassen:

20a

1. Mensen uitnodigen: Je kunt mensen uitnodigen voor je rit. Dit doe je door op "Mensen uitnodigen" te tikken. Klik hier voor meer informatie;
  2. Suggestie functie: Ongeacht of je zelf mensen uitnodigt of niet, ons geautomatiseerde systeem zoekt altijd naar suggesties met wie je kunt samen rijden. Klik hier voor meer informatie;
  3. Geef aan wie er rijdt: Wanneer jij een rit aanmaakt sta jij automatisch als bestuurder. Je kunt dit makkelijk aanpassen door op "Jij rijdt" te tikken en dan op "Bestuurder zoeken"Klik hier voor meer informatie;
  4. Herhaling toevoegen: Wil je dezelfde rit vaker maken? Geen probleem! Tik op "Herhaling toevoegen" en kies hier op welke dagen de rit zich moet herhalen. Klik hier voor meer informatie;
  5. Tussenstops toevoegen: Doe dit gemakkelijk door op "Tussenstop toevoegen" te tikken en de locatie van de tussenstop op te geven.