Hoe maak je een bezoekersabonnement aan?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe maak je een bezoekersabonnement aan?" in deze video:

Hoe maak je een bezoekersabonnement aan?

Of lees hier het antwoord:

Het aanmaken van een bezoekersabonnement gaat in principe hetzelfde als het aanmaken van een regulier abonnement. De enige 2 verschillen bij een bezoekersabonnement zijn:

• Geef het bezoekersabonnement de naam "naam abonnement" - bezoekers.
  • Zet een vinkje bij het Voor gasten vakje.

Klik altijd rechtsboven op Opslaan wanneer je instellingen hebt aangepast.

Screenshot 2020-04-15 at 15.15.13