Hoe maak je een groepscode aan voor een evenement?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe maak je een groepscode aan voor een evenement?" in deze video:

Hoe maak je een groepscode aan?-2

Of lees hier het antwoord:

Het is mogelijk om in Parkres voor een groep parkeerders middels dezelfde toegangscode een gereserveerde plaats aan te bieden. Deze groepscode dient aangemaakt te worden binnen het eigen abonnement van het evenement.

Klik op Abonnementen → Abonnementen en selecteer de optie Abonnement toevoegen rechtsboven.

Screenshot 2020-04-14 at 11.26.05

groepscode abo toevoegen

Vul de Bedrijven in, geef het abonnement een naam, geef aan hoeveel vakken er gereserveerd moeten worden, kies de locatie en vul bij startdatum de huidige datum in. Tijden basistemplate hoef je niets mee te doen. Klik op rechtboven op Opslaan.

Screenshot 2019-12-19 at 16.13.50

Vul de einddatum van het abonnement in (zodat deze na de einddatum automatisch verdwijnt uit het overzicht).

Zet Anti-passback inschakelen bij binnenrijden en Anti-passback inschakelen bij buitenrijden beiden op Uit. Klik rechtsboven op Opslaan. (Hier opslaan is belangrijk, wanneer je dit niet doet voor je verder gaat met de volgende stappen zullen je einddatum en anti-passback instellingen niet worden overgenomen).

groepscode anti

Onder Abonnementlocaties kan er aangegeven worden dat de plekken gegarandeerd zijn. Dit gebeurt door op het wieltje te klikken en kiezen voor Bewerken. Ook kun je door op Abonnementlocatie toevoegen klikken als de groepscode op meerdere locaties geldig is.

tandwiel beweken

Het onderstaande scherm komt tevoorschijn. Hier kan door het vinkje Gegarandeerde plekken aangegeven worden dat de plekken gereserveerd zijn (vul dan ook het maximaal aantal plekken in). Als dit vinkje niet aangevinkt staat dan wordt er toegang verleend op basis van beschikbaarheid. Klik op Opslaan.

abo locatie bewerken

Klik bij Abonnementscheduler op Alle dagen. De “agenda” laat dan allemaal blauwe balken zien. Klik helemaal rechts bovenin de pagina op Opslaan

Screenshot 2019-12-19 at 16.38.08

Voor het toevoegen van de groepscode dient er gekozen te worden voor Groepscode toevoegen in het Groepscodes blok. Heb je voor een evenement dat meerdere dagen/dagdelen duurt meerdere codes nodig, klik dan hier om te lezen hoe je dit doet. Wil je maar 1 code aanmaken, lees dan verder.

Kies bij Geldig vanaf en Geldig tot de data en tijden waarop de groepscode moet werken. Vul bij Omschrijving een omschrijving in van de groepscode. Geef bij Toegangscode een 5-cijferige toegangscode in en klik op Opslaan. De groepscode is nu aangemaakt en kan gebruikt worden op de ingegeven datum/tijd die je bij Groepscodes hebt ingevuld.

screen subscription group code