Hoe maak je een nieuw bedrijf aan in Parkres?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe maak je een nieuw bedrijf aan in Parkres?" in deze video:

Hoe maak je een nieuw bedrijf aan in Parkres?-1

Of lees hier het antwoord:

Ga naar Relaties Bedrijven

relaties-bedrijven

In dit overzicht staan alle bedrijven die al zijn aangemaakt voor jullie organisatie. Klik rechtsboven op de knop Relatie toevoegen om een nieuw bedrijf aan te maken.

relatie toevoegen

Vul bij Algemene informatie en Vestigingsadres de relevante gegevens van het bedrijf in. Vul bij Operator de gegevens van de operator van dit bedrijf in en kies welke rechten deze heeft in het systeem (Klantmanager/Partner: Beheerdersrol, heeft alle rechten, Beheerder huurder: Kan gebruikers, operators en reserveringen aanmaken en wijzigen, kan abonnementen, algemene bezetting en rapporten inzien, Secretaresse: Kan reserveringen aanmaken en wijzigen, kan abonnementen en algemene bezetting inzien).

Klik, nadat alles is ingevuld, rechtsboven op de knop Opslaan.

bedrijf aangemaakt