Hoe maak je een nieuwe gebruiker aan in Parkres?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe maak je een nieuwe gebruiker aan in Parkres?" in deze video:

Hoe maak je een nieuwe gebruiker aan in Parkres?

Of lees hier het antwoord:

Een abonneehouder heet in Parkres een Gebruiker. Om de gebruikers in te zien, ga naar MedewerkersGebruikers.

medewerkers-gebruikers-2

Klik op de knop Gebruiker toevoegen om een nieuwe gebruiker toe te voegen.

gebruiker toevoegen-1

Om een gebruiker toe te voegen zijn diverse velden benodigd. Vul de velden Bedrijf, Voornaam, Achternaam, E-mail en Extern ID in. Extern ID is het pasnummer wat aan de buitenkant van de toegangspas staat. Indien jouw organisatie geen gebruik maakt van toegangspassen kun je dit veld leeg laten. De rest van de velden kunnen naar eigen inzicht worden ingevuld, of leeg gelaten.

Vink vervolgens Anti-passback eenmalig negeren bij in- of uitrijden aan. Met deze optie kan de parkeerder eenmalig uitrijden, zonder dat deze eerst is ingereden. Wel dient de parkeerbeweging binnen de geldige tijden van het abonnement plaats te vinden.

Druk vervolgens op Opslaan. De gebruiker is aangemaakt. Het volgende dat nu moet gebeuren is een abonnement koppelen aan de gebruiker.