Hoe maak je handmatig een reservering aan in Parkres?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe maak je handmatig een reservering aan in Parkres?" in deze video:

Hoe maak je een reservering aan?-2

Of lees hier het antwoord:

Alle parkeerbewegingen worden gelogd in het reserveringen scherm. Om de reserveringen te bekijken, ga naar ReserveringenReserveringen.

image-11

Je komt bij een overzicht waar alle reserveringen voor jouw organisatie in staan. Je kunt in de zoekbalk filteren/selecties maken om zo de meest relevante reserveringen te zien.

Om handmatig een nieuwe reservering aan te maken klik je rechtboven op Reservering toevoegen.

Screenshot 2020-04-17 at 14.11.17

In het pop-up scherm dat tevoorschijn komt selecteer je de Parkeerlocatie, vul verder de Geplande aankomsttijd en de Geplande vertrektijd in en het Emailadres, de Voornaam en Achternaam van de persoon. De rest van de velden zij niet verplicht om in te vullen.

Je kunt onderin het scherm bij de vakjes aanvinken of er wel of geen registratiemail moet worden gestuurd voor nieuwe gebruikers, of er wel of geen bevestigings email naar de persoon moet worden gestuurd, of er wel of geen factuur moet worden aangemaakt en of er een notificatie moet worden gestuurd wanneer deze persoon is aangekomen op de parkeerlocatie.

Wanneer je alle benodigde informatie hebt ingevuld klik je onderaan op Opslaan om de reservering aan te maken.

Screenshot 2020-04-17 at 14.32.09

De reservering is nu aangemaakt en terug te vinden in de lijst met reserveringen. Je kunt eventueel in de zoekbalk zoeken op bijvoorbeeld de naam, parkeerlocatie, aankomsttijd, kenteken etc.

Screenshot 2020-04-17 at 14.57.45