Hoe meld ik mij aan voor Toogethr en hoe vul ik mijn profiel in?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe meld ik mij aan voor Toogethr en hoe vul ik mijn profiel in?" in deze video:

Hoe meld ik mij aan en hoe vul ik profiel in mo

Of lees het antwoord hier:

Wanneer het bedrijf waarvoor je werkt een partner van Toogethr is, kun je je aanmelden met je zakelijke e-mailadres en ontvang je een eenmalige verificatiecode.

1. Open de app en vul je zakelijke e-mailadres in. Accepteer de voorwaarden en klik op "Ontvang verificatiecode". Je ontvangt je verificatiecode in je zakelijke mailbox;4
  2. Vul de code in;
    6
  3. Maak een selfie en vul je profiel verder in met de gevraagde informatie;7
  4. Je bent nu klaar om je eerste rit aan te maken!