Hoe meld je een bezoeker aan?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe meld je een bezoeker aan?" in deze video:

Hoe meld je een bezoeker aan?-1

Of lees hier het antwoord:

Bezoekers die voor een afspraak op locatie parkeren moeten handmatig worden binnengelaten in Parkres.

Klik op Parkeerlocaties Toegangspoorten.

Het overzicht met toegangspoorten laat per abonnement de ingaande en uitgaande slagbomen zien. De namen van de bedrijven/abonnementen zijn zoekbaar door command+F (Mac) of CTRL+F (Windows) in te toetsen en daarna de betreffende naam in te toetsen. Klik op het groene blokje ("in") onder het juiste bedrijf (in dit voorbeeld P24).

groen blokje

Er verschijnt vervolgens een scherm waarin optioneel personalia ingevuld kunnen worden. Geen van deze velden is verplicht. Echter, door het kenteken van de bezoeker in te vullen zonder streepjes (dus 1ABC23) kan de bezoeker bij de uitgang op kenteken uitrijden en is er geen intercom beweging of handmatige slagboom opening meer nodig.

Nadat op de Submit knop is geklikt, wordt eerst gecontroleerd of er vrije plaatsen zijn op het abonnement. Indien dit het geval is zal de slagboom geopend worden en onderstaand bericht zichtbaar zijn. Indien er geen plaats is zal een rode foutmelding zichtbaar zijn.