Hoe nodig ik iemand uit voor mijn rit?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe nodig ik iemand uit voor mijn rit?" in deze video:

Hoe nodig ik mensen uit

Of lees het antwoord hier:

Wanneer je al weet met wie je kunt samen rijden hoef je natuurlijk niet te wachten op een suggestie maar kun je deze collega direct op je rit uitnodigen.

1. Tik op de rit waarvoor je iemand wil uitnodigen in het "Ritten" scherm of maak een nieuwe rit aan;
  2. Tik op "Mensen uitnodigen";20a-1
  3. Typ in het zoekvak de naam of het zakelijke e-mailadres van degene met wie je wil samen rijden. Wanneer iemand de app al gebruikt kun je de naam invoeren, wanneer iemand de app nog niet heeft kun je het zakelijke e-mailadres invoeren en ze een uitnodiging sturen;
  4. Er verschijnt een lijst met personen. Tik op degene die je uit wil nodigen voor jouw rit;21b
  5. Je kunt meerdere personen opzoeken en aantikken en op "Stuur uitnodiging(en)" tikken wanneer je klaar bent.
  6. Wanneer de persoon die je hebt uitgenodigd reageert op jouw uitnodiging, dan krijg je hier een melding van.

popup