Hoe pas je een abonnement aan?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe pas je een abonnement aan? in deze video:

hoe pas je een abonnement aan?-1

Of lees het antwoord hier:

Ga naar Abonnementen → Abonnementen en zoek in de lijst het abonnement op dat je wilt aanpassen. Klik op het tandwieltje (of met je rechtermuisknop op het abonnement) en klik vervolgens op Bewerken.

Screenshot 2020-04-14 at 11.26.05
Screenshot 2020-04-14 at 13.26.16

Je komt nu in het scherm waarin alle abonnementsinstellingen staan. Lees hier wat alle instellingen doen en hoe je het kunt aanpassen.