Hoe pas je een reservering aan?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe pas je een reservering aan?" in deze video:

Hoe pas je een reservering aan? nieuw

Of lees het antwoord hier:

Alle parkeerbewegingen worden gelogd in het reserveringen scherm. Om de reserveringen te bekijken, ga naar ReserveringenReserveringen.

image-11

Je komt bij een overzicht waar alle reserveringen voor jouw organisatie in staan. Je kunt in de zoekbalk filteren/selecties maken om zo de meest relevante reserveringen te zien.

Klik met de rechtermuisknop op de reservering die je wil aanpassen. Je krijgt dan een zwart menu te zien met alcties die je kunt uitvoeren:

• Bekijken: Klik hierop om de reservering in te zien.
  • Bewerken: Klik hierop om de reservering te bewerken. Je komt dan in een pop-up scherm (net als bij het aanmaken van een handmatige reservering) waar je de data, locatie en/of persoonsgegevens kunt aanpassen.
  • Annuleren: Hiermee annuleer je de reservering. Deze is dan niet meer geldig maar nog wel terug te vinden bij Reserveringen → Annuleringen.
  • Verwijderen: Hiermee verwijder je de reservering definitief uit het systeem. De reservering is dan niet meer terug te vinden. Deze actie kun je niet ongedaan maken.
  • Voer handmatig aankomst- en/of vertrektijd in: Hiermee kun je handmatig de daadwerkelijke aankomst- en of vertrektijd van de reservering invoeren. Zo start of sluit je de reservering handmatig.

Screenshot 2020-04-17 at 14.56.06