Hoe verander ik de taal van de app?

De Toogethr app is op dit moment beschikbaar in het Nederlands en Engels. De app heeft (over het algemeen) dezelfde taal als je telefoon.

Om de taal te veranderen: open de instellingen van je telefoon, scroll naar de taal-instellingen en verander de taal. Staat je telefoon op een andere taal dan Nederlands of Engels? Dan is de app automatisch in het Engels.

Let op: het veranderen van de taal geldt voor je hele telefoon en niet alleen voor onze app!