Hoe voeg je een nieuwe operator toe?

Bekijk het antwoord op de vraag "Hoe voeg je een nieuwe operator toe?" in deze video:

Hoe voeg ik een nieuwe operator toe?-1

Of lees hier het antwoord:

Een operator is de beheerder binnen het bedrijf. Bij het aanmaken van een nieuw bedrijf maak je ook direct een operator voor dit bedrijf aan. Hoe je dit doet lees je hier

Om een nieuwe operator aan te maken zonder dat je een nieuw bedrijf aanmaakt ga je naar Medewerkers → Operators.

Screenshot 2020-04-30 at 09.26.27

Je ziet hier een lijst met alle operators. Klik rechtsboven op Operator toevoegen.

Screenshot 2020-04-30 at 09.27.02

Er verschijnt een pop-up scherm waarin je de volgende velden moet invullen:

• Rol: Vink aan welke rol(len) deze operator heeft. Voor een uitleg van de rollen klik hier.
  • Type contactpersoon: Kies hier of de operator een algemeen of financieel contactpersoon is.
  • Voornaam/achternaam/telefoonnummer/email
  • Wachtwoord: Vul hier een wachtwoord in waarmee de operator kan inloggen in Parkres.
  • Stuur een email met vernieuwde inloggegevens: Dit vinkje kun je aan- of uitzetten om wel of geen email te sturen naar de nieuwe operator.

Druk als alles is ingevoerd op Opslaan.

Screenshot 2020-04-30 at 09.28.36