Ik heb geen auto, kan ik wel een rit aanmaken?

Bekijk het antwoord van de vraag "Ik heb geen auto, kan ik wel een rit aanmaken?" in deze video:

Ik heb geen auto

Of lees het antwoord hier:

Jazeker! Iedereen kan een rit aanmaken.

Tik op "+ Nieuwe rit" rechtsboven in je "Ritten" scherm en plan je rit in. Nadat je je rit hebt toegevoegd tik je op "Jij rijdt" om dit aan te passen naar "Bestuurder zoeken".

21

21b

Ons systeem gaat voor je op zoek naar een bestuurder voor jouw rit. Wanneer de app een bestuurder heeft gevonden krijg je een melding. Wanneer de app geen bestuurder kan vinden, kan de rit helaas niet doorgaan.