Ik wil in contact komen met Toogethr Support

De snelste/beste manieren om de Toogethr Support te benaderen zijn als volgt:

• Wanneer een beheerder/Parkres gebruiker een vraag heeft kan deze een email sturen naar support@toogethr.com. Automatisch wordt er dan bij ons een 'ticket' aangemaakt in ons support-systeem en wordt deze door een van onze supportmedewerkers spoedig behandeld.
  • Daarnaast hebben we een online FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Deze vind je op support.toogethr.com. Op deze pagina vind je artikelen met uitleg over Parkres.
  • Op support.toogethr.com vind je tevens rechts-onderin het scherm onze chat. Eerst zal onze automatische chat-bot je te woord staan en wanneer een van onze supportmedewerkers online is, wordt je live naar hen doorgeschakeld.
Het telefoonnummer (030-2024590) bestaat alleen voor echte noodgevallen, bijvoorbeeld wanneer het hele parkeersysteem offline is en er niemand in of uit kan rijden.