Wat gebeurt er nadat ik een rit heb ingepland?

Zodra je een rit hebt aangemaakt gaat de app op zoek naar suggesties met wie je samen kunt rijden. Wanneer je de app na het aanmaken van een rit weer opent kun je zien of er suggesties zijn gevonden of niet. Je kunt dan ook zien of eventuele uitnodigingen zijn geaccepteerd of niet.

Je kunt suggesties zien in het "Ritten" scherm onder de rit. Je kunt meer informatie over de suggestie vinden door op "Bekijk ritmatches" te tikken. Hier kun je de suggestie(s) een uitnodiging sturen.

23b

Wil je meer informatie over suggesties en hoe je een suggestie kunt kiezen? Klik dan hier.

Wanneer je uitnodiging wordt geaccepteerd heb je je rit succesvol aangemaakt!
Natuurlijk kun je altijd nog je uitnodiging en/of je rit annuleren.