Welke informatie wordt gedeeld met de personen waarmee ik samen rij?

Je deelt de volgende persoonlijke informatie:

  • Naam
  • Profielfoto
  • Functie
  • Extra informatie bij "iets over jezelf"
  • Mensen kunnen je ook bellen of een sms sturen.

Ook vertrek- en aankomstlocaties worden gedeeld met degenen met wie je samen rijdt.
Al deze informatie wordt ook gedeeld via suggesties.