Hoe voeg ik een gebruiker toe?

Alleen beschikbaar voor Client en Community Operator gebruikersaccounts.

Stap 1: Ga naar de Accounts & Instellingen-pagina door op de gelijknamige knop te klikken.

Stap 2: Klik vervolgens op de knop "Communities".

Stap 3: Open het keuzemenu van de relevante Community waaraan je de user wil toevoegen door op de drie bolletjes te klikken. Kies vervolgens voor “Bewerken Community”.

Stap 4: Klik op gebruikersaccounts in het Communitylint.

Stap 5: Klik op “Gebruiker toevoegen”. Hierna verschijnt onderstaand invulformulier.

Stap 6: Vul de onderstaande informatie in.

1. Voor en achternaam van de gebruiker
    2. E-mailadres en telefoonnummer van de gebruiker
    3. Geldigheid van het gebruikersaccount

Stap 7: Vink de vakjes aan die van toepassing zijn;

1. Gebruiker registratie uitnodiging sturen (kan ook nog op een later moment)
    2. Juiste rollen toewijzen aan de gebruiker
    3. Additioneel de tabbladen transacties en boekingen zichtbaar maken voor de gebruiker

Stap 8: Klik op account toevoegen