Hoe wijzig je een kenteken?

1. Klik via het dashboard op “Toon alle parkeerders” en kies vervolgens op de betreffende community waar de parkeerder zich bevind

2. Zoek de betreffende parkeerder op en klik via de drie bolletjes rechts van het scherm op "Account bewerken"
  3. Hierna verschijnt een invulformulier. Vul onderaan dit formulier bij het juiste veld het kenteken in en druk op opslaan. Of wijzig het kenteken binnen het veld en druk op opslaan