Hoe kan ik de loggings lezen/gebruiken?

1. Klik op Accounts & Instellingen.

2. Klik op Logs.

3. Nu ben je in de logging.

Binnen de loggings wordt er onderscheid gemaakt in een tweetal type loggings, namelijk:

Deze meldingen geven alle error/foutmeldingen weer.

1. Validation error
    Systeem was niet in staat om de richting van het voertuig te bepalen (ANPR).
  2. Community membership not found
    Parkeerder wordt herkend binnen het systeem met gebruikte verificatiemethode.
  3. Location/subscription occupied vol
    Onvoldoende capaciteit op locatie en/of abonnement om een parkeerder binnen te laten.

4. AntiPassback In/Out Exception ('No ongoing parking transaction found')
    APB melding, parkeerder staat volgens het systeem nog binnen of juist buiten het terrein. Voor meer informatie over APB klik dan hier.

Wanneer de transacties worden uitgeklapt worden er aantal regels met informatie weergegeven. De waarde die van belang zijn worden hieronder toegelicht:

Code: Gebruikte verificatiemethode
Direction:
In/uitrit

De info meldingen geeft gestarte of gesloten transacties weer.

1. Starting ParkingTransaction
    Parkeertransactie is succesvol gestart.
  2. Finishing ParkingTransaction
    Parkeertransactie is succesvol afgesloten.

Code: Gebruikte verificatiemethode
Location: Parkeerlocatie
Direction:
Inrit/uitrit
Community:
Community in kwestie
Subscription:
Abonnement in kwestie