Ik kan niet meer inloggen

Inlog problemen voor operators en parkeerders

Wachtwoord vergeten?

Ben je het wachtwoord vergeten en kan je niet meer inloggen? Klik dan op de Wachtwoord vergeten? link die weergeven staat onder het inlog paneel. Voor operator accounts vind je deze link via Toogethr Parking en voor parkeerders vind je deze link via de betreffende portal site van de vaste parkeerlocatie. Hier vul je het e-mailadres in waar je normaal mee inlogt en ontvangt vervolgens een mail met de mogelijkheid het wachtwoord te resetten. LET OP! Deze mail kan in de spamfolder terecht komen.

Inlog problemen

Kan je niet meer inloggen, maar heb je wel de goede gegevens? Wat wij soms zien is dat parkeerders willen inloggen en dit proberen via de Toogethr Parking website i.p.v. de portal van hun vaste parkeerlocatie. Hieronder een afbeelding van de Toogethr Parking omgeving:

In deze omgeving loggen alleen operators in. Ben je een parkeerder en dacht je dat je in het scherm hiernaast moest inloggen? Neem dan contact op met de receptie bij je vaste parkeerlocatie en vraag naar de portaallink.

Internetbrowser

Toogethr is een web applicatie die gebouwd is voor de Google Chrome internetbrowser. Bij gebruik van onze app raden wij ook de Google Chrome browser te gebruiken. Het gebruik van andere internetbrowsers in combinatie met onze app kan ervoor zorgen dat het niet lukt om in te loggen.

Lukt het nu ook niet? Neem dan contact met ons op via: parkingsupport@toogethr.com.