Wat is een transactie?

Voor elke auto die binnenrijdt wordt er een transactie gestart en één beschikbare plek van de locatie en abonnement afgetrokken. Als de parkeerder vertrekt door de verificatiemethode te gebruiken die is gebruikt om in te rijden, zal de transactie automatisch worden afgesloten. Hierdoor zal de parkeerplek weer beschikbaar worden.

Om alle open en gesloten transacties te bekijken:

• Selecteer Transacties op het dashboard.

In dit tabblad worden de gegevens van de transacties weergegeven.

De community filter is alleen toegankelijk op cliëntniveau, aangezien dit op community niveau al is ingevuld.