Hoe geef ik Toogethr toegang tot mijn GPS locatie?

Om het juiste aantal punten voor je ritten te krijgen en om de webshop te kunnen bekijken, vragen we je om je GPS aan te zetten en Toogethr toegang te geven tot je locatievoorziening. Volg de onderstaande stappen om dit in te stellen:

GPS aanzetten

iPhone:

• Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen

Samsung:

• S10, S9, S8: Instellingen > Biometrics & Security > Locatie
  • S7: Instellingen > Privacy & Safety > Locatie
  • S6: Instellingen > Connections > Locatie
  • S5: Instellingen > Netwerk Connections > Locatie

Huawei:

• P20P Smart: Instellingen > Beveiliging & Privacy > Locatie access

One Plus

• 6T: Instellingen > Locatie

Pixel:

• XL: Instellingen > Locatie

Nexus

• 7: Instellingen > Personal > Locatie

-----

Locatievoorziening aanzetten

iPhone:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon;
  2. Scroll naar beneden tot je bij de Toogethr app komt en tik hierop;
  3. Tik op "Locatie";
  4. Tik op "Bij gebruik van app" of "Altijd".

Android:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon;
  2. Tik op "Apps en meldingen";
  3. Tik op de Toogethr app;
  4. Tik op "Machtigingen" en schakel GPS in door op "Locatie" te tikken (groen = ingeschakeld, grijs = uitgeschakeld)
  5. Extra: ga naar "Instellingen" dan naar "Locatie --> locatiemethode", hier staan 3 opties waaruit je kunt kiezen: "batterijbesparing, alleen telefoon en hoge precisie" (benamingen kunnen per telefoon type iets verschillen). Kies hier voor "hoge precisie" voor de beste app-ervaring.