Hoe geef ik Toogethr toegang tot mijn GPS locatie?

Om het juiste aantal punten voor je ritten te krijgen en om de webshop te kunnen bekijken, vragen we je om je GPS aan te zetten en Toogethr toegang te geven tot je locatievoorziening.

iPhone:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon;
  2. Scroll naar beneden tot je bij de Toogethr app komt en tik hierop;
  3. Tik op "Locatie";
  4. Tik op "Altijd".
    undefined-Nov-24-2022-08-48-50-1067-AM
  5. Hoge nauwkeurigheid
    Extra voor iOS 14 (of hoger): ga naar "Instellingen" > "Privacy" > "Locatie(voorzieningen)" > klik op de Toogethr app en zet het schuifje bij "Exacte Locatie" aan.

Android:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon;
  2. Tik op "Apps";
  3. Tik op de Toogethr app;
  4. Tik op "Machtigingen" en dan op "Locatie"

5. Kies hier voor ''Altijd toestaan''

6. Hoge nauwkeurigheid
    Ga naar "Instellingen" dan naar "Locatie --> locatiemethode", hier staan 3 opties waaruit je kunt kiezen: "batterijbesparing, alleen telefoon en hoge precisie" (benamingen kunnen per telefoon type iets verschillen). Kies hier voor "hoge precisie" voor de beste app ervaring.

De Toogethr app is niet beschikbaar voor Windows telefoons.