Hoe maak ik een snelkoppeling naar het boekingsportaal op mijn telefoon?

Maak een snelkoppeling naar het Toogethr boekingsportaal op het startscherm van je iPhone of Android-toestel

Android

1. Open het boekingsportaal via de link die je van je werkgever hebt ontvangen.
  2. Tik op de drie bolletjes rechtsbovenin om het menu te openen.
    Portal 1-1
  3. Tik op Toevoegen aan startscherm.
    Portal 2-1
  4. Vul eventueel een andere naam in voor de snelkoppeling en tik op Toevoegen.
    Portal 3-1

De snelkoppeling naar het boekingsportaal is nu aan je startscherm toegevoegd.

iOS

1. Open het boekingsportaal via de link die je van je werkgever hebt ontvangen.
  2. Tik op de middelste knop the Share button onderaan het scherm om het menu te openen.
    Portal iOS 1
  3. Tik op Zet op beginscherm.
    Portal iOS 2
  4. Vul eventueel een andere naam in voor de snelkoppeling en tik op Toevoegen.
    Portal iOS 3

De snelkoppeling naar het boekingsportaal is nu aan je startscherm toegevoegd.