Hoe voeg ik mijn parkeer QR-code toe aan mijn smartphone wallet?

IOS - Pass4Wallet

Om de Toogethr Parking parkeer QR-code toe te voegen aan je Apple Wallet, kun je gebruik maken van de Pass4Wallet app. Download de app via deze link en volg de onderstaande stappen.

1. Maak een screenshot van de parkeercode die je in je mailbox hebt ontvangen

2. Ga naar Pass4Wallet app en swipe naar het kopje "Ticket"

3. Druk vervolgens daar op "Kies uit Foto's" en selecteer de afbeelding met je QR-code

4. Geef daarna binnen de Pass4Wallet app jouw ticket een naam naar wens en klik op "Voeg toe aan Wallet"

5. Klik vervolgens op "Voeg toe", hierna is je parkeer QR-code te vinden binnen je Apple Wallet

Iphones