Ik krijg een bericht dat mijn werkgever niet bekend is bij Toogethr, wat nu?

Dit kan de volgende twee oorzaken hebben:

1. De organisatie is (nog) niet aangesloten bij Toogethr Cycles.
    De organisatie waarvoor je werkt, heeft zich (nog) niet aangesloten bij Toogethr Cycles. Fietsen jij en je collega’s (naar werk) en willen jullie graag gebruik maken van Toogethr Cycles? Meld dit dan bij je werkgever, zorg dat ze zich bij ons aanmelden en/of download hier onze brochure.

2. De organisatie is wel aangesloten bij Toogethr Cycles.
    De organisatie waarvoor je werkt, is wel aangesloten bij Toogethr Cycles.
    Je kunt alleen inloggen met een e-mailadres met de zakelijke extensie van jouw werkgever. Heb je geen zakelijk e-mailadres? Neem contact met ons op via support@toogethr.com en we voegen je toe aan de Toogethr Cycles community van jouw werkgever. Hierna kun je inloggen en gebruik maken van de app.