Wekkers & Herinneringen

Om je ritten te kunnen valideren, je punten te geven en notificaties te kunnen sturen moet de app op de achtergrond kunnen draaien. Als deze instelling uit staat kunnen we je niet informeren over nieuwe uitnodigingen voor ritten of wanneer er veranderingen zijn in je rit. Ook kunnen we je ritten dan niet verifiëren en geen punten toekennen.

Deze machtiging is standaard verleend. Je kunt dit vinden onder Instellingen > Apps > Speciale app-toegang > Wekkers en herinneringen.