Hoe gebruik ik de vernieuwde Gate management functie in Toogethr Parking?

Gate management is een tool wat ingezet kan worden als het systeem een parkeerder niet binnen laat, een soort back-up. Bijvoorbeeld wanneer het abonnement vol zit, of het kenteken niet bekend is in het systeem. Door Gate management te gebruiken kan de slagboom geopend worden, zodat de parkeerder naar binnen kan.

1. Gate management bevindt zich op het Dashboard van Toogethr Parking en is een van de tabbladen boven in het scherm.

2. Klik op de Binnenrijden of Uitrijden knop. Nu kunnen de gegevens van de parkeerder ingevoerd worden.

3. Vul de community en het abonnement in van de parkeerder. Indien er een kenteken camera aanwezig is, zal het laatst gescande kenteken ingevuld worden op de plek Kenteken.

Let op: als het kenteken verkeerd of onvolledig is gelezen, zal het systeem hier vraagtekens invullen. Deze vraagtekens kunnen ingevuld worden om zo de parkeerder in het systeem te vinden. Zie de afbeelding hieronder:

4. Selecteer nu de juiste parkeerder. Mocht het kenteken niet voldoende resultaat geven, kan er ook op naam gezocht worden. Alle parkeerders die matchen op het kenteken en/of naam, worden weergeven in het grijze vlak. Hier kan een parkeerder uit geselecteerd worden.

Indien er geen parkeerder wordt gevonden in het systeem, kan de slagboom alsnog open gestuurd worden. Hiervoor moet er enkel een community en een abonnement ingevuld worden.

5. Klik nu op Sla op en open poort. Indien de parkeerder een boeking heeft gemaakt, wordt de transactie hierop aangemaakt en start de boeking. In het geval van geen reservering, wordt er een transactie gemaakt op het geselecteerde abonnement in de bijbehorende community.