Hoe geef ik Toogethr Cycles toegang tot mijn GPS informatie?

Om het juiste aantal punten voor je fietsritten te krijgen en om de webshop te kunnen bekijken, moet jij jouw GPS aanzetten en Toogethr toegang te geven tot je locatievoorziening. Het heeft de voorkeur dat je jouw locatievoorziening altijd laat aanstaan, maar je kunt ook kiezen voor de optie "Bij gebruik van app".

Volg de onderstaande stappen om dit in te stellen:

iPhone:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon;
  2. Scroll naar beneden tot je bij de Toogethr Cycles app komt en tik hierop;
  3. Tik op "Locatie";
  4. Tik op "Bij gebruik van app" of "Altijd".

Android:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon;
  2. Tik op "Apps en meldingen";
  3. Tik op de Toogethr app;
  4. Tik op "Machtigingen" en schakel GPS in door op "Locatie" te tikken (groen = ingeschakeld, grijs = uitgeschakeld)

De Toogethr Cycles app is niet beschikbaar voor Windows telefoons.