Hoe geef ik Toogethr Cycles toegang tot mijn GPS informatie?

Om het juiste aantal punten voor je fietsritten te krijgen en om de webshop te kunnen bekijken, moet jij jouw GPS aanzetten en Toogethr toegang te geven tot je locatievoorziening. Het heeft de voorkeur dat je jouw locatievoorziening altijd laat aanstaan. We vragen alleen GPS data van jouw mobiele telefoon op als een rit is gestart.

iPhone:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon;
  2. Scroll naar beneden tot je bij de Toogethr Cycles app komt en tik hierop;
  3. Tik op "Locatie";
  4. Tik op "Altijd".
    IMG_0075
  5. Hoge nauwkeurigheid
    Extra voor iOS 14 (of hoger): ga naar "Instellingen" > "Privacy" > "Locatie(voorzieningen)" > klik op de Toogethr app en zet het schuifje bij "Exacte Locatie" aan.

Android:

1. Ga naar "Instellingen" op je telefoon;
  2. Tik op "Apps";
  3. Tik op de Toogethr Cycles app;
  4. Tik op "Machtigingen" en dan op "Locatie"

5. Kies hier voor ''Altijd toestaan''
  6. Hoge nauwkeurigheid
    Ga naar "Instellingen" dan naar "Locatie --> locatiemethode", hier staan 3 opties waaruit je kunt kiezen: "batterijbesparing, alleen telefoon en hoge precisie" (benamingen kunnen per telefoon type iets verschillen). Kies hier voor "hoge precisie" voor de beste app ervaring.

De Toogethr Cycles app is niet beschikbaar voor Windows telefoons.