Hoe werken challenges?

Een challenge is een uitdagend doel dat behaald kan worden door fietskilometers te maken met de Toogethr Cycles app. Wil je een challenge doen, volg dan onderstaande stappen:

1. Ga naar de Toogethr Cycles app en tik op het Community tabblad onder in je scherm
  2. Hier zie je Jouw Challenges staan. Je kunt hier de vooruitgang bijhouden door op een challenge te klikken. Wanneer je nog geen challenge bent gestart, staat er Start een challenge.
  3. Tik op Start een challenge om een overzicht te krijgen van de beschikbare challenges.
  4. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie soorten challenges, namelijk:

1. Werk challenge* – alleen ritten die starten of eindigen op een werklocatie tellen mee voor deze challenges.
    2. Privé challenge* – alleen ritten die niet starten of eindigen op een werklocatie tellen mee voor deze challenges.
    3. Werk én privé challenge – alle ritten tellen mee voor het behalen van dit soort challenges.
    Heb je een challenge gevonden die je wilt doen? Tik dan op Start, de challenge komt nu bij Jouw Challenges te staan.
  5. Wanneer je nu via het Record scherm een fietsrit start, dan telt deze automatisch mee voor de challenge(s) die je hebt gestart.
  6. Voor sommige challenges kun je zelfs punten behalen wanneer je ze succesvol voltooit. Deze punten komen automatisch in je account terecht nadat je de challenge hebt behaald.
  7. Wil je nog een challenge doen? Tik op Toon challenge pagina en start een andere challenge.
    Let op: je kunt maximaal 5 challenges tegelijkertijd geactiveerd hebben, waarvan maximaal één werk en één privé challenge.

Veel fietsplezier!

*alleen bij communities die gericht zijn op woon-werkverkeer.