Welke versie van iOS / Android heb ik?

Om je te kunnen helpen met het oplossen van problemen in de app, hebben we soms gegevens nodig over je telefoon. Volg onderstaande stappen om deze informatie te achterhalen.

iPhone

Ga naar "Instellingen" > "Algemeen" en tik vervolgens op "Info" om de op jouw apparaat geïnstalleerde softwareversie en het model van jouw telefoon te achterhalen.

Noteer de informatie onder "Softwareversie" en "Modelnaam" en geef deze door aan de Toogethr-supportmedewerker met wie je contact hebt.

Android

Afhankelijk van de versie van Android die je gebruikt, kunnen de stappen iets afwijken.

Voor elke versie geldt dat je eerst de "Instellingen" moet openen. Klik daarna op "Info telefoon" of "Over het apparaat". Hier vind je welk merk en model telefoon je hebt. Kijk op dit scherm ook of je de "Android-versie" ziet staan. Als je deze niet ziet staan, kan het zijn dat je nog moet doorklikken naar "Softwaregegevens".

Noteer merk, model en de Android-versie en geef deze door aan de Toogethr-supportmedewerker met wie je contact hebt.