Mijn fietsrit is niet (goed) geregistreerd

Het kan soms voorkomen dat je rit niet helemaal of zelfs helemaal niet is geregistreerd. Dit kan een paar oorzaken hebben:

• Jouw telefoon heeft geen (stabiele) internetverbinding tijdens je rit
  • De GPS instellingen zijn niet correct ingesteld (lees hier over de GPS instellingen)
  • Een andere app, zoals Strava of Wahoo, gebruikt je GPS-locatie ook en zorgt ervoor dat wij jouw fietsrit niet kunnen registreren. Gebruik één GPS-app tegelijk.
  • De batterijbesparing staat aan op jouw telefoon (hierdoor kan de app jouw GPS locatie niet goed volgen en wordt je rit niet (goed) geregistreerd)
  • Jouw telefoon schakelt automatisch over van mobiel internet naar wifi, of andersom, bij aankomst op je eindlocatie (huis/werk). Er is op dat moment heel kortstondig geen stabiele internetverbinding en de app kan hier soms moeite mee hebben en de rit weggooien. Voor nu adviseren we om de wifi uit te schakelen wanneer je een rit maakt. De developers zijn intussen hard aan het werk om een functie in te bouwen die de rit even bewaart als er geen internetverbinding is (of de telefoon overschakelt van netwerk) en dat de app de rit doorstuurt zodra er weer een stabiele verbinding is.

Heb je bovenstaande punten gecheckt en heb je nog steeds problemen? Dan willen we je vragen om het onderstaande formulier in te vullen. Wees zo specifiek en duidelijk mogelijk en voeg een screenshot toe als dit helpt om je probleem beter te kunnen uitleggen. We zullen binnen een aantal dagen contact met je opnemen!

Toogethr Cycles meldingsformulier